Melynda

Arne
Joop
Kees
Hans
Toetsenist
Dennis

melynda on stage sizedNaam?
Melynda Milman

Wanneer en waar ben je geboren?
30 november in Brooklyn, NY

En waar woon je nu?
Utrecht, sinds 1998. Toen ben ik uit New York verhuisd.

Wat is je rol in Little Sister?
Leadzangeres

Sinds wanneer maak je muziek en sinds wanneer zing je?

Ik zing van kinds af aan. In New York zat ik op de High School for Music, Art & the Performing Arts, beter bekend als de school van Fame. Ik zat toen ook in een performance group die overal optrad, van scholen tot Radio City Music Hall, van daklozeopvangcentra tot op televisie. Mijn leukste optredens waren in de jaren 90 op The Arsenio Hall Show en een benefietconcert voor televisie met namen zoals Michael Bolton, Brandy, Paula Abdul, Demi Moore, Drew Barrymore en Salt ’n Pepa. In Nederland zong ik zeven jaar bij Divina Close Harmony en nu sinds de zomer van 2011 bij Little Sister!

Wat is er leuk aan het zingen in Little Sister?
Het leuk is dat het zo leuk is – we hebben heel veel plezier van muziek maken met elkaar, dat merkte ik gelijk vanaf het begin. Plus het feit dat het allemaal leuke jongens zijn — ik heb het gevoel dat ik er acht grote broers bij heb gekregen.

Sinds wanneer zing je bij Little Sister?
Sinds augustus 2011.

Mooiste Little Sister moment?
Er zijn veel. Zingen voor 8.000 mensen in Alphen a/d Rijn op de laatste Koninginnedag, een paar feesten met onze Grease medley, als alle meiden aan mijn kant staan en meezingen, en overal waar het publiek graag meedoet!

Van wie ben je fan en door wie ben je geinspireerd?
Ik ben fan van sterke funky soulful muzikale diva vrouwen: Jill Scott, N’Dea Davenport (van The Brand New Heavies) en Beyonce zijn mijn absolute favorites maar ook Anouk is een inspiratie. Verder: Mary J Blige, Adele, Alicia Keys, Aretha Franklin, Sarah Vaughn, Sheryl Crow… queens of soul! Maar vergeet de Prince niet… dat hij er niet meer is kan ik moeilijk over heen.

Wat zou je muzikaal willen bereiken?
Ik heb de laatste jaren mijn muzikale dromen waar gemaakt: meegedaan met The Voice of Holland en een album van mijn eigen nummers gemaakt (check Melynda’s Music!). Een droom is om een eigen nummer op de radio te horen (maakt niet uit wie hem zingt), maar in de tussentijd ga ik door met gitaar leren om mijzelf te kunnen begeleiden.

Waar bestaat je uitrusting uit?
Een Shure Beta 58A and Westone UM1 in-ear.

Melynda
Eric
eric zeelenberg
Freek
Jij?
 

 
 
previous next
X