Over Little Sister

Arne
Joop
Kees
Hans
Toetsenist
Dennis

Little Sister is een Nederlandse feestband met als doelstelling om van ieder feest een onvergetelijke ervaring te maken!!! Het opzwepende samenspel tussen zanger en zangeres, een spetterende en vermakelijke blazerssectie, vele showelementen en gadgets, en met name het plezier dat de band heeft en uitstraalt onderscheiden Little Sister van elke andere professionele feestband. Bovendien zorgt de interactie met het publiek en een feestrepertoire met uitsluitend bekende hits ervoor dat het dak eraf gaat tot en met de allerlaatste seconde.

Little Sister speelt al meer dan twintig jaar in binnen- en buitenland. Zo speelde de band op speciaal verzoek in Moskou en won Little Sister de publieksprijs in een bekende landelijke coverbandwedstrijd. De band wordt voornamelijk geboekt middels het ‘viavia’-circuit door mensen die de band gezien hebben of door gelegenheden die blij zijn met het succes van een Little Sister show. Zo zijn er de terugkerende optredens op één van de hoofdpodia van de Nijmeegse vierdaagse en bij het grootste outdoor studenten volleybaltoernooi van Europa. Ook was Little Sister de hoofdact met Koninginnenacht in Den Bosch, op de vooravond van Koninklijk bezoek!

Het doet er niet toe om wat voor een feest het gaat, Little Sister zorgt voor de ‘finishing touch’ en geeft je die onvergetelijke ervaring waar je altijd al van droomde. Een bewezen succesformule die gebaseerd is op het plezier in het maken van muziek en het entertainen van feestend publiek!

Melynda
Eric
eric zeelenberg
Freek
Jij?
 

 
 
previous next
X